Hlavní obsah
Názory a úvahy

Vymyslela si, že je těhotná, protože chtěla více pozornosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: RDNE Stock project / Pexels

Neplánované těhotenství je šok pro obě strany a což teprve, když si žena těhotenství vymyslí, jen aby muže k něčemu donutila. Existuje na světě něco horšího?

Článek

Před pár dny se známá nejmenovaná youtuberka veřejně svěřila, že poté, co si užila jednorázový sex v zahraničí, byla nespokojená s tím, že jí dotyčný nevěnuje dostatečnou pozornost, a tak si vymyslela, že je těhotná. Její přiznání boří internet.

Nejodpornější věc

Videem se zabývalo několik reakčních kanálů. Všichni muži její chování hromadně odsuzovali jako tu nejodpornější věc, co můžete chlapovi udělat. Zaujalo mě, jak se na tom všichni shodli a myslím, že jsme narazili na noční můru všech chlapů - neplánované a nechtěné těhotenství. Nebo ještě hůře, vymyšlené těhotenství, které má sloužit jen k tomu, aby je žena mohla vydírat.

Těhotenství za trest

Překvapuje mě, že jsem nad tím nikdy nepřemýšlela z mužské stránky, protože oni jsou v tomhle směru vlastně rukojmím ženy. Když ona prohlásí, že je těhotná, je čekají měsíce stresu, než se ukáže pravda, případně než se udělají testy otcovství. A v případě skutečného těhotenství je to jen a pouze žena, kdo rozhoduje o tom, jestli se jejich dítě narodí nebo ne. Všude se vříská, jaké jsou ženy chudinky, protože… menstruace, porod, rodičovská… Ale nikde není zmíněno, že je to výměnou za to, že ony rozhodují o životě dětí, jsou nositelkami života. Vždycky mi přišlo, že je to v přírodě zařízeno spravedlivě a nesnáším ty kecy o tom, jaké jsou ženy chudinky.

Je trapná

Na případ této konkrétní youtuberky mám jediný názor a to, že je neskutečně trapná. Chová se jako šílená, protože má diagnostikováno pár psychických poruch. Sice jimi trpí nejspíše celý život, ale jako opravdový blázen se začala chovat až od doby, kdy měla diagnózu potvrzenou. Od té doby se vyžívá ve zmatených a hysterických monolozích, nemístných výbuších smíchu a obviňování všech okolo, že za její problémy mohou oni.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz