80-90s THE SHOW 2022 představí to nejlepší z elektronické popové scény

  14:30
Největší festival hudby 80. a 90. let v České republice 80-90s The Show 2022 vrátí 10. a 11. června brněnské výstaviště v čase. Pátek 10. června bude patřit osmdesátým létům a sobota 11. června pak létům devadesátým. Pořadatelé slibují průlet tím nejlepším, co elektronickou popovou scénu v 80. a 90. letech potkalo.

Osmdesátkové hvězdy Milli Vanilli | foto: Profimedia.cz

Festivaly

80-90s THE SHOW 2022

Výstaviště Brno, plocha u Pavilonu P vstup brána č. 4 (Pavilon E)

11. 6. 2022

Výstaviště Brno, plocha u Pavilonu P Brno-Pisárky

Koupit vstupenky

V roce 2019 se v brněnské DRFG aréně uskutečnila premiéra tohoto projektu, při které se sešlo přes pět tisíc návštěvníků. Do dalšího pokračování v letech 2020 a 2021 zasáhla koronavirová pandemie, ale festival se velkolepě vrací.

V pátek se mohou návštěvníci těšit na vystoupení Milli Vanilli, C. C. Catch, Thomase Anderse z Modern Talking, Alphaville, Gazebo nebo Fancy.

Devadesátková sobota zase přinese Haddaway, Dr. Alban, KLF Of Wanda, Technotronic, 2 Unlimited, DJ Sash!, Corona, La Bouche, Ice MC nebo Twenty 4 Seven.

Kromě klasických vstupenek jsou v prodeji i VIP vstupenky, jejichž držitelé budou mít vstup na vyvýšené pódium, občerstvení, chill out zónu a také samostatné toalety.

Fanoušci si ale mohou zakoupit i VIP MEET & GREET vstupenky, které držitelům umožní focení a autogramiádu se všemi umělci, VIP servis, zvláštní obsluhu a speciální raut. Meet & Greet si držitelé dle preferencí domluvít s produkcí, kontakt dostanou po zakoupení vstupenky.

Devadesátky se vracejí. Jděte jim naproti v lacláčích a oversize saku

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz