Dobré noviny
Zamilovaná Daniela Hantuchová viac neskrýva svoju radosť. Šťastie našla pri bývalej tenisovej štvorke
Simona Gálová
Simona Gálová

Zamilovaná Daniela Hantuchová viac neskrýva svoju radosť. Šťastie našla pri bývalej tenisovej štvorke

Daniela Hantuchová a Guy Forget.
Daniela Hantuchová a Guy Forget. — Foto: Instagram - @danielahantuchova; TASR

Milujem ťa, láska, vyznala sa Daniela.

Bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová si dlhé roky stráži svoje súkromie, no počas tohtoročnej Veľkej noci urobila výnimku. Na sociálnych sieťach všetkých prekvapila fotografiami, na ktorých vôbec prvýkrát v živote svetu predstavila svoj vzťah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Hantuchova (@danielahantuchova)

Naša tenisová hviezda našla šťastie pri bývalom francúzskom tenistovi Guyovi Forgetovi, ktorý bol štvrtým hráčom svetového rebríčka. Forget vyhral jedenásť turnajov ATP vo dvojhre, na grandslamoch sú jeho maximá štvrťfinálové účasti na Australian a Wimbledone. Po ukončení kariéry pôsobil ako kapitán francúzskeho daviscupového tímu. Je dvojnásobným otcom a o rok oslávil šesťdesiatku.

Ako uviedol Športový Čas, Guy Forget a Daniela Hantuchová sa prvýkrát stretli na kurte v Bratislave v roku 2002 a zdá sa, že po rokoch si opäť našli k sebe cestu. Tentokrát už nie ako súperi, ale ako zamilovaní ľudia, ktorých od vzťahu neodradil ani 19-ročný vekový rozdiel.

„Milujem ťa, láska,“ napísala k fotografii spokojná Daniela, ktorej v komentároch blahoželali aj známe športové tváre. „Prekrásny párik,“ odkázala tenistka Jelena Sergejevna Vesninová, ku ktorej sa pridala aj ďalší gratulanti. 

Už ste čítali?