Videoportál Televizeseznam.cz odvysílá nový komediální seriál Hotel Kokořín s Mádlem a Tomicovou v hlavní roli

Hana Holubová 5. února 2021

Aktualizace 11. 2. – vzhledem k nemoci nahradí Pavlu Tomicovou herečka Alena Mihulová

Diváci videoportálu Televizeseznam.cz se mohou od 2. března těšit na seriál od produkční společnosti Premium Bananas Production, která jako vůbec první externí partner připravuje pro online portál hranou komediální sérii. V hlavních rolích pětidílného cyklu připraveného exkluzivně pro Televizeseznam.cz se objeví Jiří Mádl, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, Denisa Pfauserová, Sabina Rojková a Filip Kaňkovský. Natáčení novinky budou provázet zcela nestandardní podmínky.

„Jsme autoři celého konceptu, který je experimentální, zábavný a jedinečný. Seriál vznikne během pěti dní, na napsání a natočení každého dílu je vyčleněných pouhých 24 hodin. Je to výzva. Nejen pro Jirku Mádla, který bude autorem scénáře, ale pro nás všechny,“ říká Jan Dufek, režisér projektu. Producent Michal Deus dodává: „Je to vlastně reality show v přímém přenosu, protože scénář vznikne vždy večer před natáčením a během dalšího dne se musí vše připravit a natočit.

Seriál bude vytvořený ve dvou verzích – jedna bude čistě příběhová, druhá bude kombinací seriálu a dokumentu. Ten ukáže, jak příběh vzniká, jak se vymýšlí, natáčí a stříhá. Scénář k dokumentární části se tak bude psát vlastně sám.

O čem seriál bude?

Tvůrci minisérie Hotel Kokořín mají sice jasnou ideu o unikátním projektu, mají vybrané lokace, samotný příběh ale konkrétní linii nemá. „To je na tom celém nejvíce vzrušující. Scénář začnu psát, až dostanu pokyn. Pořád ani nevím kolik přesně budu mít na psaní času. Beru to jako obrovskou scenáristickou výzvu,“ uvádí Jiří Mádl.

„Videoportál Televizeseznam.cz nabízí svým divákům zdarma dokumenty, talk show, seriály, kulinářské, zábavné i edukační pořady, satiry, zprávy či pohádky. A to vše ve spolupráci nejen s vlastní produkcí Seznamu, ale i ve spolupráci s externími partnery, kterých je momentálně téměř sto. Věříme, že i zajímavý koncept hrané tvorby v podobě Hotel Kokořín si najde své fanoušky a sami jsme zvědaví na výsledek,“ říká Business Development Director Seznam.cz Igor Kalaš.

Teaser

Kredity

Produkce: Premium Bananas Production

Producenti: Michal Deus, Jan Dufek, Alexandra Deus

Koncept: Jan Dufek, Michal Deus

Režie: Jan Dufek

Scénář: Jiří Mádl

Stopáž: 5 x 10 minut

Žánr: komedie

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích