Foto: IIEX Europe

Jak na insight budoucnosti? Poradí IIEX Europe

13. 4. 2021 11:04

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Konference sledující trendy a inovace v oblasti výzkumu začíná už ve středu. Probíhá online a zdarma.

Ve středu 14. dubna začíná dvoudenní konference IIEX Europe, která se zaměřuje na budoucnost výzkumu trhu a zákaznických vhledů. Akce pořádaná společností GreenBook probíhá online a je přístupná zdarma. Veškerý živý obsah je zároveň přístupný on-demand

Pořadatelé slibují, že ani přes virtuální formát eventu nepřijdou účastníci o možnost networkingu. Komunitní prvky akce umožnují zasílání soukromých zpráv dalším zúčastněným či oslovování řečníků.  

Konference se opět zaměřuje na novinky, trendy a inovace ve výzkumu. Mimo jiné se na bude rozebírat, jak si značky mohou s pomocí výzkumu lépe zajistit své místo v budoucnosti a měnících se očekávání zákazníků. O vlastní přístup k měření zdraví značky v této souvislosti se podělí Richie Heron, viceprezident pro metodologii ve společnosti Toluna, a výkonná ředitelka Harris Interactive Susan Vilder.

Dál pak například Neil Barrie, globální CEO TwentyFirstCenturyBrand, poradí jak dostat insight a strategii značky k lidem, kteří skutečně rozhodují a využije k tomu své zkušenosti z práce pro Airbnb, Snapchat či Pinterest, Výkonná ředitelka Keen as Mustard Lucy Davison pak výzkumným společnostem ukáže, jak navázat lepší vztahy s novináři, zlepšit si tím vlastní mediální obraz a s jeho pomocí oslovit více klientů i lidí, kteří se účastní průzkumů.

Foto: IIEX Europe

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.